WIE ZIJN WIJ

Bloem Civieltechniek BV (BCT BV) heeft zich gespecialiseerd op het gebied van de grond-, weg- en waterbouw (GWW-sector), infrawerken en bodemsaneringen.

Meer dan 40 jaar ervaring, diverse certificeringen, zoals ISO 9001:2015, VCA**, BRL SIKB 7000; protocol 7001 en onze vakkundige teams zorgen ervoor dat wij u, kwalitatief hoogstaand en op efficiënte manier, kunnen ondersteunen.

Naast het uitvoeren van het traditionele wegenbouwprojecten onderscheiden wij ons door een totaal pakket aan te bieden op het gebied van de civiele techniek. Wij kunnen u ondersteunen vanaf de ontwerpfase tot en met de oplevering. Daarnaast streven wij naar het meedenken en adviseren van onze opdrachtgever. Dit heeft al meerdere malen geleid tot het aanbieden van onorthodoxe alternatieven welke economisch en kwalitatief een beter (lees: haalbaar) project hebben opgeleverd. Steeds meer dringt het bewustzijn door dat de natuur ons kostbaarste goed is. Wij passen dan ook bewust het “cradle to cradle” principe toe in onze denk en werkwijze. Bij de het beheer van de bestaande en bij de aanschaf van nieuwe machines wordt bewust gekeken naar de milieubelasting en de CO2 emissie. Wij beschikken dan ook over een modern en jong machine arsenaal.

Onze ruime ervaring in het uitvoeren van milieutechnische projecten, zoals bodem- en grondwatersaneringen, en het gebruik van moderne reinigingstechnieken, staat garant voor een deskundig advies en begeleiding vanaf het vergunningstraject tot en met de uitvoering en oplevering van deze projecten.